Slecht slapen, vaak wakker, draaien in bed.

Na het eten met regelmaat een dipje

Dit waren de redenen dat 1 van mijn collega’s mij adviezen gaf die zij geleerd had met de 6 domeinen opleiding.

Met enige scepsis heb ik de adviezen van haar uitgeprobeerd en ik was volledig verrast dat ik minder klachten had. Dat ik me beter voelde, meer energie kreeg en daardoor ook weer meer kon sporten.  Als gevolg van meer sporten en wat eetgewoontes veranderen viel ik ook nog eens een paar kilo af. Niet dat ik hierop uit was, maar het was mooi meegenomen. Inmiddels ben ik al weer een aantal weken stabiel qua gewicht.

Ook het slapen gaat beter. Ik word veel minder vaak wakker en soms een hele nacht niet. Nu word ik uitgeslapen wakker en voel me minder stijf. Iets wat ik voor de tijd niet eens gemerkt had.

Door deze positieve veranderingen heb ik besloten om ook de 6 domeinen cursus te gaan volgen. Ongelooflijk wat een nieuwe kennis ik heb opgedaan! In de afgelopen maanden heb ik zo al een aantal cliënten mogen begeleiden met super goede resultaten. Inmiddels zijn we met onze pilot begonnen waarbij we een heel aantal cliënten begeleiden. De resultaten hiervan hebben we nog niet, aangezien de pilot net gestart is. Ongetwijfeld zullen ze merken wat de adviezen met hun vitaliteit gaat doen.

Vol enthousiasme gaan we dus verder met onze pilot en daarna met het begeleiden van de cliënten voor VersGras Vitaal.

Groet,

Bert Grashof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *