Vrouw Vitaal

Herken jij je in

  • Mijn lijf leeft soms een eigen leven.
  • Ik zou wel wat meer willen weten over vrouw zijn en hormonen, voeding etc.
  • Mijn seksualiteit kan wel een boost gebruiken.
  • Ik ben altijd bezig met alles voor anderen, dat zou ik anders willen.

Dan is het vrouw vitaal programma iets voor jou, waarbij je met een kleine groep van maximaal 8 vrouwen aan de slag gaat.

Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we uitgebreid in op contact met je eigen lijf. In het programma van deze vanavond wordt aandacht gegeven aan ademhaling, inspanning, ontspanning, bekkenbodem en lichaam bij interactie. Door variatie van uitleg, oefeningen en gesprekken maken we nader kennis met de mooie en specifieke kenmerken van het vrouwelijke lichaam.

Tijdens de tweede avond gaan we dieper in op de cyclus of afwezigheid hiervan, de rol van bewegen/ training en voeding op je cyclus. Maar ook hier kijken we naar de effecten van bijvoorbeeld cyclus op seksualiteit (beleving).

In de laatste avond is er alle ruimte voor ervaringen, vragen en zaken die ter tafel komen. Tijdens deze avond gaan we dieper in op het lichamelijk contact in relatie tot anderen. Maar ook hoe het lichaam met je werkt bij het aangeven van wensen en grenzen. Tijdens deze avond vallen alle puzzelstukjes op hun plek.

Kosten Euro 99,95