6-domeinen

Herken jij jezelf in 1 van onderstaande klachten?

• Ik ben altijd futloos en stijf.
• Ik heb last van mijn lage rug en darmklachten.
• Ik ben genezen van een burn-out, maar nog steeds futloos.
• Ik heb altijd spierpijn na bewegen en ben ook snel buiten adem.

 

Dan is het traject “6-domein Vitaliteit check” echt iets voor jou.
Dit traject  gaat over een interactie tussen slaap, stress,
immuunsysteem, bewegen, voeding en ademhaling. Deze domeinen zorgen gezamenlijk voor
een vitaal en veerkrachtig lichaam. Hierdoor kan je lijf ook herstellen van verschillende vage en lastige en ongrijpbare klachten.

Na aanmelding ontvang je een vragenlijst via onze beveiligde patiënten portaal. De vragenlijst brengt alle domeinen nauwkeurig in beeld. Tijdens een individuele sessie met je 6-domeinen behandelaar worden alle relaties tussen jouw klachten en de 6-domeinen uitgelegd.

Tijdens deze sessie worden ook een aantal praktische adviezen, oefeningen of interventies ingezet. Hiermee help jij jouw lijf om weer naar zijn oorspronkelijke veerkracht terug te komen. Na de sessie ontvang je jouw persoonlijke uitleg en aanvullende achtergrond informatie die voor jou van toepassing is.

Na 4 weken zien we je terug voor een tweede sessie van een half uur. Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met het verder optimaliseren van je veerkracht en vitaliteit.

We zien je voor de laatste keer , 8 weken na aanvang van het traject. Je kunt al goed merken welke effecten het heeft op je lichaam, energie en veerkracht. Deze sessie besteden we aandacht aan het herkennen van valkuilen voor nu en de toekomst.

Kosten 299 Euro