Let’s get Fit

Tijdens een traject van 16 weken ga je in een kleine groep van 4-6 mensen aan de slag met jouw persoonlijke beweegdoelen.

Na aanmelding volgt een intake en een fysieke vitaliteit test. Op die manier zorgen we ervoor dat je op het juiste niveau start met oefenen en/of trainen.  Tijdens het traject leren we je de basis principes van oefeningen. Je kan denken aan relatie met ademhaling, juiste technische uitvoering en techniek. We leren je te begrijpen wat je doet en wat je traint.

In de tweede fase nemen we je mee in de het principe van doseren, opbouwen, variatie in oefeningen en variatie in beweegvormen. Op die manier ervaar je de vorm van bewegen die bij jouw lichaam en wensen past.

Na het volgen van het traject heb je het vertrouwen om zelfstandig verder te bewegen op een plek naar wens. Zonder blessures en zonder klachten, omdat jij je lichaam kent en snapt wat het nodig heeft.

De lessen zijn op maandagavond van 19-20 uur en op dinsdag van 18.30-19.30 uur. Meerdere keren per jaar starten we met een nieuwe groep.