Stevig Vitaal

“Ik vind het lastig om “nee” te zeggen”, “Sommige dingen kosten me meer energie dan me lief is”, “Ik zou me wel wat sterker en weerbaarder willen voelen”

Iedereen zegt dit wel een keer. Het is normaal dat we soms ervaren dat we een verkeerde keuze hebben gemaakt door iets te doen wat we eigenlijk beter niet hadden kunnen doen. Maar om grenzen aan te geven, dicht bij jezelf te blijven, voor jezelf op te komen of om te vertrouwen op je eigen gevoel, is meer nodig dan het bedenken dat je dit wil.

Tijdens deze workshop laten we je aan de hand van interactieve ervaringsoefeningen op een veilige en ontspannen manier kennis maken met jouw eigen kracht. Door nieuwe ervaringen, inzicht en een stuk kennis ontdek jij dat je met jouw lichaam en mindset meer kan veranderen dan je ooit gedacht had.

In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers ga je aan de hand van ademhaling- en grondingstechnieken ervaren dat je contact kan maken met je eigen lichaam.  Daarna ga je aan de hand van oefeningen in de groep- en in koppels aan de slag met veerkracht, meebewegen, opvangen en stevig staan.

Gedurende de les zorgen we continu voor een veilige omgeving, afstemming op jouw niveau en helpen we je aan positieve nieuwe ervaringen.

De kosten van de avond zijn 14.95 euro, te voldoen via een QR-betaling op de avond.

In samenwerking met AV Weerbaarheid